Стягайте зимната екипировка!

1
 

Сподели

Shares
Scott Winter
Снимка: Scott Sports
От Scott Bulgaria започват зимните си намаления още преди зимата да е дошла!

И това е супер, защото ще имаме достатъчно време да се подготвим за студения сезон и всички вълнуващи неща, които ни очакват. Както неведнъж сме казвали – едно от условията за добро протичане на което и да е занимание на открито, e наличието на правилната екипировка, а що се отнася до зимни условия, то е хиляди пъти по-важно.

С 40% в момента са намалени зимни дрехи от предишни колекции на Scott. Цените, естествено, са страхотни, също както характеристиките.

Scott Термобельо

Scott Dri Crew и Scott Base Dri, са термобельо – долнище и горнище, идеално за първи слой от облеклото ни. И двете части са изработени от комбинация между полиестер и мерино вълна , която осигурява както топлина, така и спомага за отвеждане на влагата далече от тялото. Долнището е със 7/8 дължина, а горнището има дупки за палците на ръкавите.

В момента всяка от частите може да бъде закупена на цена от 72 лв.

Scott

Като втори слой можем да разчитаме на блузата от Scott Defined Warm. Тя е изработена от разтеглива материя и дизайн, който не ограничава движенията. Материята пази от вятър и студ, но освен това попива влагата, съхне супер бързо и има антибактериални свойства, оказващи контрол върху лошите миризми.

Намалена цена: 72 лв.

Scott панталони

Панталоните Explorair 3L ще ни преведат през всяко снежно приключение. Оборудвани са с мембраната TORAYDELFY™, която се грижи за водоустойчивостта и дишаемостта на материята, което означава, че панталоните няма да пропускат влага и вода отвън навътре, но ще отвеждат влагата далеч от тялото. За още по-добра защита от навлизане на вода, Explorair 3L са с изцяло подлепени шевове и водоустойчиви ципове. Имат преграда при крачолите срещу навлизане на сняг и проветрения от вътрешната страна на бедрото за допълнителна циркулация на въздух.

В момента с панталоните можем да се сдобием срещу 219 лв.

Scott

Една от най-важните характеристики на якето Insuloft от Scott е, че е изработено с изолация Thinsulate Featherless, която се явява страхотна алтернатива на естествения пух, защото:

  • Е също толкова лека, колкото естествения пух;
  • Запазва характеристиките си дори и мокра;
  • Предоставя страхотна топлина;
  • Може да се компресира до много малки размери;

Освен това якето е оборудвано с водоустойчива мембрана DRYOzone, а материята е дишаща и хипоалергенна. Качулката е фиксирана и обгръща прекрасно лицето за случаите, в които стане наистина мразовито.

Цена на якето: 180 лв.

Scott Apic
Каска Scott Apic

Освен облекло в момента намалени са и каските Apic и Symbol. И двете каски са оборудвани със системата на Scott за перфектно прилягане MRAS. Благодарение на нея може да бъде регулирана височината на каската, като така се осигурява максимална защита, комфорт и стабилност. Системата се грижи за идеалното прилягане на каските в предната част (при челото) и задната (на тила), а евентуалният натиск, който би създала каската, е разпределен в тези точки от главата, които са по-малко чувствителни.

Каската Apic е изработена със здрава черупка от ABS пластмаса. За вентилацията отговаря системата G-Vent и допълните отвори, а за да стои ски маската неподвижна, каската е изработена със специална приставка за нея.

Scott Symbol
Каска Scott Symbol

Symbol пък е каска, която осигурява необходимата протекция благодарение на технологията MIPS, взаимствана от естествените защитни механизми на човешката глава. При сътресение мозъкът се приплъзва по мембраната на вътрешната част на черепа, което частично разсейва въздействието от удара. Същият принцип е използван и в каските с MIPS технология: черупката е отделена от подплатата с междинен слой, с нисък коефициент на триене, който при удар позволява леко завъртане на корпуса спрямо подплатата. Системата спомага за намаляване на сътресението с около 15%.

Разбира се, каскта е оборудвана с вентилационни отвори, които в случая могат да се затварят и отварят и предпазващи ушите подплати, които могат да бъдат сваляни.

Apic в момента е на цена от 72 лв., а Symbol можем да намерим за 162 лв.

Всички посочени продукти можем да открием онлайн на scott.bg или в магазините на Scott България в София на адреси: ул. “Козяк” №14, бул.”България” 81-Б и “Л. Каравелов” №1

Сподели

Shares

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.