Гледаме видеото за „Лъвско сърце“ на Со спорт

0


Дата на събитието: 05.11.2017

Сподели

Shares

Както вече знаете, към софийския фестивал за независимо кино So Independent тази година е добавена специална селекция филми, свързани със спорта – So спорт. Тях ще гледаме между 3-и и 5-и ноември, а повече за програмата има тук.

Един от филмите, влизащи в So спорт селекцията, е този за ултра крос триатлонa „Лъвско сърце“, който се проведе за втора поредна година край Приморско. Кадрите са заснети от Never Know Productions, а видеото е озвучено с магическата музика на Иван Шопов и Авигея.

Лъвско сърце

Прожекцията на „Лъвско сърце“ гледаме от 20:30 часа в кино „Одеон“ на 5-и ноември. По време на нея организаторите на ултра крос маратона ще обявят първи подробности за следващото издание на състезанието, което ще се проведе на 1-ви септември 2018 г.

Клипът за „Лъвско сърце“ е с продължителност 5 минути и от него струи енергията на планината и морето. Публиката се потапя в атмосферата на състезанието, усеща силата на състезателния дух и адреналина, докато проследява пътя и изпитанията на 145 състезатели от старта в морето над потъналия древен град Ранули, през древните светилища и резервати на Странджа до живописните боруни на Маслен нос. В кадър ще видим изключителни български състезатели като олимпийските плувци Цанко Цанков и Георги Палазов, колоездачката Анелия Карагьозян, както и двукратните победители в „Лъвско сърце“ – бегачката Христина Козарева и триатлонистът Емил Стойнев.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.