Прожекция на Drop Everything

Премиера за България на новия филм от Matchstick Productions

0


Дата на събитието: 08.11.2017

Сподели

Shares
drop everything
Снимка: Скрийншот Drop Everything

Drop Everything е най-новият филм от студиото Matchstick Productions, който тази есен ще ни припомни най-важната причина, поради която караме ски: защото е забавно. След няколко впечатляващи заглавия като Claim, The Way I See it, Days Of My Youth, Matchstick ни увличат за пореден път, този път разчитайки на най-уважаваното оръжие из планини и напудрени склонове – чувството за хумор.

Цели 2 мацки, или цели 100% повече женско присъствие, в сравнение с всеки друг ски филм, виждаме в Drop Everything. Нужна ли е изобщо друга причина, за да се насладим на изживяването, разчитащо на феноменална кинематография и 80% по-силни звукови ефекти?

drop everything
Снимка: Скрийншот Drop Everything

Точно в случая с Drop Everything няма да оставим шегата на страна, а само ще вметнем, че във филма виждаме познати и непознати лица като Марк Абма, Маркъс Едър, Ерик Хьорлейфсон, Мишел Паркър, Сами Карлсън, Коди Таунсенд, Елиз Заугщад, Танер Рейнвил, Крис Рубенс, Аарон Блънк, Сандър Хадли, Конъри Лундин и много други, чиито имена са също толкова неприятни за транскрибиране на български.

Не знаем колко процента повече са били уменията на карачите по време заснемането на сегментите им, но някои от местата, на които ги виждаме, са 100% коварни, внушителни и запомнящи се, а за епичността, която предстои, се убеждаваме още от трейлъра.

Най-хубавото (след самото реализиране на филма, разбира се) е, че ще можем да видим филма на голям екран в София, благодарение на Boardshop и желанието им да подгреем за зимата по възможно най-добрия начин.

Датата е 8 ноември, а мястото е любимото кино „Влайкова“. Вратите отварят в 19:00, а прожекцията ще започне в 20:00 ч.

Следващото много-много-много хубаво е, че след прожекцията в бар „Петък“ ще ни очакват за афтър парти, на което за музикалното оформление ще се грижат Harry Kаsh и MC HEMA, а всеки, идващ от прожекцията на Drop Everything (и имащ билет за нея съответно), ще участва в томбола.

Карта за 5% намаление в Boardshop също ще очаква всички, закупили билети и дошли на прожекцията на филма от Matchstick Productions, което е хубаво колкото всичко останало накуп, защото зимата скоро ще потропа на вратата, а винаги е по-добре да можеш да се сдобиеш с нещата, които ти трябват, на по-добра цена.

Всичко актуално около събитието следете във Фейбук страницата тук.

Drop Everything

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.