На лекция и мастер клас с Люка Бофор

0


Дата на събитието: 01.11.2017

Сподели

Shares
Кой е Люка Бофор?

Люка Бофор е бивш скейтбордист, а по настоящем артист. Определя себе си като обладан от скейт културата. Тази негова страст се превръща в изкуство, а илюстрациите му са широко разпознаваеми върху кориците на някои от известните световни списания. Той си сътрудничи и различни марки като Vans, Dakine, Airblaster.

През ноември Люка пристига в България. Той ще ни предаде част от личния си опит в две събития – лекция и мастер клас. Те ще се проведат в центъра за дизайн, култура и иновации „Генератор“. Освен това филмът на артиста – Devoted ще има премиерно излъчване на кинофестивала So Independent.

Люка Бофор
Мастер клас

На 1-ви ноември 30 участници ще имат възможност да научат повече за процеса на създаване и употребата на различни медии като основа. Люка ще коментира и портфолиото си лично с всеки един участник. Езикът, на който ще се осъществява комуникацията, ще бъде английски. Ако и вие искате да се включите в мастер класа на артиста, можете да го направите в някой от двата обявени часа – 10 и 14 ч. За целта трябва да се запишете предварително тук. Таксата за участие е 60 лв.

Лекция

Лекцията на Люка ще отговори на въпроса „Как да си създадеш име като артист с помощта на социалните медии“. Тя ще се проведе на 2-ри ноември и ще бъде на английски език. Билетите са 15 лв. Можете да ги закупите на място.

Люка Бофор

Премиера на Devoted

3-и ноември е денят, в който ще можете да видите премиерата на филма на Люка Бофор – Devoted. Той ще бъде излъчен в рамките на кинофестивала So Independent.

Повече информация относно събитията можете да намерите на фейсбук страницата им. А тук имате възможност да се запознаете с работата на Люка.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.