Станете Outdoor инструктор с Номадия

0
 

Сподели

Shares

Мечтаете ли да работите с хора и за хора? Да бъдете сред природата с ентусиазирани приключенци и едновременно с това да бъдете активни? Дори и да звучи трудно, можете да съчетаете всички тези неща. Ако се чудите как, екипът на Номадия е тук, за да ви помогне да поемете по този път. Чрез специално обучение, ще можете да сбъднете мечтата си и да придобиете квалификация за Outdoor инструктор. А тя ще ви позволи да приложите наученото на практика.

Основната характеристика на обучението, което ще ви направи Outdoor инструктор, е методиката, по която е разработено. По време на курса ще учите чрез преживяване. Тази методика също се нарича „Преживелищна педагогика“. Чрез различни експерименти и развиване на личните си способности, както и тези за работа в екип, вие ще придобивате нови знания и умения, които след това ще можете да приложите в практиката си.

Outdoor инструктор с Номадия
Снимка: Facebook/Nomadia
Какво ще изучавате?

История на преживелищната педагогика, различни знания и умения за работа с група, групови дискусии, ориентиране в процесите и групова, рефлексия и анализ на преживяното, мениджмънт на риска и безопасността, активности в града и сред природата, основни знания и умения за природата около нас и отговорното поведение на човека в нея, ниски и високи въжени елементи, водни елементи. Това са част от нещата, които ще изучавате, а накрая ще докажете знанията си на изпит и практика.

За кого е подходящ курсът?

Накратко казано, курсът е подходящ за всички вас. Ако сте навършили 18 години и сте мотивирани да работите сред природата с различни хора. Той е перфектната допълнителна квалификация и за всеки учител, педагог, възпитател, социален работник. Ако пък вече сте спортен аниматор, аниматор, треньор, не се колебайте да надградите уменията си с този курс. Той е подходящ и за всеки родител. Също така за всеки, който иска да даде поле за изява на креативността си или, който просто иска да се впусне в поредното приключение в живота си. Курсът е перфектна възможност за всички от вас, които се интересуват от Преживелищната педагогика и други алтернативни образователни програми. А ако искате да станете част от екипа на Номадия, обучението ще ви отвори врати към тях.

Outdoor инструктор с Номадия
Снимка: Facebook/Nomadia
А кой го организира?

Един от най-важните въпроси е кой ще ни въведе по пътя на „Преживелищната педагогика“. Отговорът е Номадия. Екипът им е с дългогодишен опит в развиването на множество програми. Инструкторите са профилирани във всякакви области – планински водачи и спасители, водни спасители, инструктори по ски, катерене и алпинизъм, художествени педагози – художници и скулптури, педагози с дългогодишна практика в алтернативните методи при работата с деца, лекари, специалисти в преживелищната педагогика.

Вижте повече: Заедно и в приключенията с Номадия

Защо да се запишете на обучението за Outdoor инструктор?

То ще ви отвори нови врати, включително и към Номадия. След приключването на курса ще бъдете достатъчно квалифицирани, за да станете част от екипа им или да започнете да практикувате в други организации. Освен всичко, което ще научите, ще преживеете много нови и интересни моменти и ще срещнете хора, с които да изградите дълготрайни спомени.

Outdoor инструктор с Номадия
Снимка: Facebook/Nomadia
Как да кандидатствате?

За да кандидатствате са ви нужни автобиография и мотивационно писмо, които да изпратите на office@nomadia.bg

Повече информация относно цени, плащане и цялостната концепция на обучението можете да намерите на nomadia.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.