Ски и сноуборд на закрито в София?

Carve Ski Board & Bar отваря скоро! Вижте къде!

0
 

Сподели

Shares

Не ви го пожелаваме, разбира се, но е напълно възможно снегът и тази година да се забави. Или да остане закратко. При подобно стечение на обстоятелствата, или ако просто искате да покарате ски или сноуборд за един час след работа, ще можете да разчитате на първия в България спортен център за ски и сноуборд на закрито. Той вече се изгражда до Sky City Mall (Слатина, ул. Коста Лулчев 52, на две крачки от Плиска).

Carve
Carve Ski Board & Bar

Carve Ski Board & Bar отваря скоро, като там любителите на зимни спортове вече ще могат да тренират през цялата година. Той ще разполага с 9-метрова инсталация от типа „безкрайно спускане“, подходяща за начинаещи и напреднали.

„Carve е създаден от група приятели-ентусиасти, които искаме да дадем на хора като нас възможността да тренират ски и сноуборд в града, независимо от сезона. Целта ни не е да заменим уникалното изживаване в планината, а да създадем среда, вдъхновена от нея, в която деца и възрастни, начинаещи и напреднали да бъдат по-близо до онова, което често ни липсва през различните от зимата сезони.“, споделя Александър Владовски, съосновател на Carve.

Carve
Carve Ski Board & Bar

За любителите на катеренето, Carve ще предлага 3-метрова механична стена. Там ще има и тематичен бар, вдъхновен от планината, ще радва посетителите с атмосфера и напитки, които са типични за всяка хижа, както и с възможността да гледат различни спортни събития, филми и състезания.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.