Познай къде оцелява Ед Стафърд, спечели награда

Ед Стафърд поема на вълнуващо пътешествие в българска планина

9
 

Сподели

Shares

Ед Стафърд поема поредната вълнуваща мисия, поставяйки на тест тялото и ума си. Авантюристът на Discovery този път ще изпита знанията и уменията си на шест екстремни локации по целия свят. Една от тях е именно в красива българска планина, където опасности го дебнат отвсякъде. Той има само десет дни да се пребори с глада, тежките условия, непрестанно променящия се климат и да открие цивилизация.

Ед Стафърд

Специална награда в духа на сървайвърското изживяване можете да спечелите, ако отговорите правилно на въпроса „В коя българска планина оцелява приключенецът на Discovery Ед Стафърд?“. Коментирай с правилния отговор под поста във Фейсбук страницата ни и спечели специална награда от нашата томбола.

Кой обаче е Ед?

Ед Стафърд е британски изследовател, популярен с експедицията си „Walking the Amazon“ – най-дългата експедеция, правена някога. Изминавайки цялата дължина на река Амазонка, Ед влиза в книгата на „Рекордите Гинес“. Експедицията бележи и началото на кариерата му в Discovery.

През 2011 г. Ед е награден с приза „Европейски авантюрист на годината“ и има присъден медал Mungo Park от Шотландското кралско географско общество като признание за неговият огромен принос към географската наука. Ед е и международен представител за Scouts и Land Rover.

Ед Стафърд

Освен приключенец, Ед Стафърд е и изключителен мотивационен говорител, който има ключови участия на събития в Ню Йорк, Лондон, Сидни, Истанбул, Барселона, Женева и много други градове по целия свят. Честността, с която говори и огромното желание да предаде уроците, които е научил по време на своите експедиции, превръщат Ед във вдъхновяваща личност. Темите, по които говори варират от „Хумора в лицето на бедствието“ до „Решимост за постигане на цели“ и редица други. Фокус на неговите речи често са природата, човекът или целите, които си поставяме.

Ед Стафърд бързо се превръща в емблема за издръжливост, авантюризъм и смелост. Британският сървайвър има няколко поредици, заснети за Discovery Channel, като последната – „Ед Стафърд: Изоставен“, започва тази неделя от 21:00 ч.

Общи условия и правила на играта можете да откриете тук.

Сподели

Shares

9 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.