Перфектните подметки – за всеки!

Не сменяйте обувките, сменете подметките им. Лесно е!

1
 

Сподели

Shares

Може би ще ви прозвучи странно, но наистина не е сложно да не хвърляте обувките си в кофата, а само да смените подметките им. Нищо чудно новите да се окажат значително по-здрави и издръжливи от старите. Защото от българската фирма LeatherCare предлага пълната гама продукти на създадените още през 1937 и специализиращи в гумени подметки за обувки италианци Vibram. LeatherCare е компания, представяща на българският пазар продукти за поддръжка и грижа за спортни обувки и екипировка, трекинг обувки, кожени изделия и обувки. Представлява световните лидери в тази индустрия, а именно Vibram, Saphir, STARco, Merz и Wibra. Компанията е горд партньор на Grouppo Pagouna в Европа.

Знаете ли съвсем истинската история зад началото на този легендарен бранд? Vibram всъщност носи името на създателя си – Витале Брамани, който освен майстор-обущар бил и запален планинар. През 1935 няколко негови приятели загиват при изкачване в Италианските Алпи, като мнозина твърдят, че причината е в нискокачествените обувки, които се ползвали в онзи момент. Брамани прави своя мисия да наложи в употреба по-качествени подметки и само 2 години по-късно е готов с първия си революционен гумен модел, наречен Carrarmato, разработен заедно с Леополдо Пирели от компанията за автомобилни гуми Pirelli. Подметките на Брамани осигурявали много по-добро сцепление при допир с почти всяка една повърхност, като през 1954 помогнали за първото успешно изкачване на К2 от италианска експедиция.

Днес Vibram са знак за истински приказно разнообразие и професионализъм – от ежедневни подметки до професионални такива, използвани от спортисти, атлети, планинари, както и ходила, подходящи за специализирани индустрии (работници, пожарникари, нефтени рафинерии, армия).

Vibram
Vibram Sole Factor

Vibram Sole Factor е гарантиран начин за обновяване на всеки чифт обувки, за да постигнете оптимални резултати. Ъпгрейдването на обувките ви с Vibram Sole Factor е лесно – просто избирате подметка, носите вашите обувки, а LeatherCare се грижат да получите персонализиран, здрав чифт обувки. Можете да разчитате на подметките Vibram Sole Factor, независимо дали са ви нужни за бягане, спортно катерене, трекинг, тенис, колоездене, ловуване, планински и зимни спортове, кану-каяк, плаване, фитнес, мотоциклетизъм, мотокрос или голф.

Vibram
Vibram Sole Factor

Не се притеснявайте, LeatherCare, както и всички останали партньори на Vibram, работят с лицензирани обущари и с oдобрени от Vibram материали. Всичко важно за фирмата и поръчването на подметки, можете да откриете тук.

Сподели

Shares

1 коментар

  1. LeatherCare вече не се намира в България или бъркам!?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.