Нинджите в атака

0


Дата на събитието: 24.02.2011

Сподели

Shares

Американски и руски нинджи превземат София на 24 февруари !

20 години Ninja Tune

Агентурата на Ninja Tune пристига в София, за да отпразнува над 20-годишнината от основаване на този култов, независим лейбъл. Събитието, организирано от Eventease и Bushmills, ще се състои във клуб Mixtape 5, (в подлеза под Моста на влюбените на НДК), като началото му ще е в 20ч., четвъртък – 24 февруари.

Ninja Tune e символ на алтернативен и качествен саунд с артисти от цялото земно кълбо – Amon Tobin, Cinematic Orchestra, Coldcut, Roots Manuva, Kentaro, Bonobo, Food, Vadim, Daedelus и много други. Замисъла на организаторите е да представят целия спектър на лейбъла от двете страни на океана, като за европейски представител е поканен емблематичния ди-джей с руски корени – DJ Vadim, а от страна на Америка, меломаните ще имат възможност да се насладят на нестандартното живо представление на артистите Daedelus и TokiMonsta.

Dj Vadim

Роден в Русия, живеещ в Лондон, а преди това в Берлин и Ню Йорк, Dj Vadim притежава репутацията на един от най-качествените световни независими музикални продуценти. По-известен като “неуморимата нинджа”, той бележи и едни от най-големите успехи на лейбъла през изминалите 20 години. Каква точно музика ще представи на 24ти февруари – никой критик и “разбирач” не може да определи еднозначно, но е сигурно че ще получите душевна инжекция от качествен фънк, соул, хип хоп, дъб степ…

Daedelus

Daedelus е един от най-интересните типажи в съвременната американска музика. В ранните си години минава през различни рок, джаз и дори ска банди, но никъде неуспява да намери свобода за артистичните си импровизации. Спонтанно решава да вземе нещата в свои ръце, опитвайки се да прави drum’n’bass, но резултатът се оказва малко по-различен, експериментален и учудващо добър, чисто нов стил. Екпериментална, но ужасна мелодична е музиката му, която превлича за почитатели, едни от най-големите американски креативни умове на Америка като MF Doom, Prefuse 73, TTC и Erykah Badu. Съвсем логично Ninja Tune бързо го приобщават в талантливото си семейство от артисти. Daedelus e изключителен артист с неповторимо изпълнение на живо посредством всякакви невиждани синтезатори и семплери и е едно от безспорните попадения на 2011. Както се казва истинска храна за душата!

Tokimonsta

TokiMonsta e родена на западния бряг на Лос Анджелис и израства като несъсредоточенa ученичка по пиано, която впоследствие намира приложение на това си умение в създаването на многопластовите си звукови парчета, интелигентно комбинирани живи инструменти, перкусии, дигитални манипулации и семпли от прашните винилни плочи на баща си. TokiMonsta, e определяна като един от най-многообещаващите артисти в средите на авангардния хип хоп и електроника. Живото и изпълнение е пропито с емоция и страст към мекия синтезаторен звук на олдскуул бийтовете. Не случайно е любимка на Maryanne Hobbs и Flying Lotus.

Лайн ъп:

20.00-21.30 – Sava
21.30-22.30 – TokiMonsta Live
22.30-23.30 – Daedelus Live
23.30 – 02.00 – dj Vadim
02.00 – end – Stoyan

Предварително ще можете да закупите билет в мрежата на Еventim.bg (магазини Германос, Офис 1, Мултирама, Технополис, Пикадили, ОМV и др) до 23.02.11, като до тогава цената им ще е 20лв.
Цената на билета на 24.02.2011 и на място: 25лв.

Видео Материали:

Dj Vadim:

Tokimonsta:

Daedelus:

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.