Камера за всеки

0
 

Сподели

Shares

Естествено, че най-важното е да изживяваме вълнуващите моменти. Да се впускаме в приключението с пълна сила, понасяйки се на гребена на вълната, да хващаме моментите, в които тялото и умът действат заедно, защото преживяват върховно щастие, да се забавляваме сякаш никой не гледа. Поняко е хубаво обаче, да можем да се върнем към изживените моменти и след като са свършили, да се видим как изглеждаме отстрани и да си припомним кое е онова, което ни е направило щастливи.

YI

Най-удобното средство, с което бихме могли да запечатаме всичко, през което преминаваме, определено е камерата. Якото е, че с напредването на технологиите любителските камери стават все по-компактни, повечето от тях могат да заснемат както фото, така и видео, а качеството на изображението постоянно се повишава. Освен това на пазара вече могат да се открият и по-бюджетни предложения, които не отстъпват по основни характеристики на скъпите и добре познати марки.

Такива са камерите YI, разработени в няколко серии спрямо различни приложения в ежедневието ни. Сред продуктите откриваме камери, предназначени за шофиране, такива за видеонаблюдение на дома и разбира се – екшън камери за всеки път, когато не ни свърта вкъщи.

YI

Няколко неща ни направиха впечатление, когато разглеждахме модели на марката. Например, екшън камерата YI 4K+ може да заснеме 4К видео със скорост от 60fps, а YI 4K отново предоставя 4K видеа със скорост 30fps. Всички камери се отличават с лесен за употреба дизайн, благодарение на който разкриваме режисьрските си заложби. Освен това функциите на камерите са побрани в издръжливи корпуси, които да ни позволят да ги отведем на всичките си любими места, а някои модели имат и водоустойчиви кейсове.

YI

Освен екшън камери YI създават и такива за наблюдение на дома, например. Не за да следим с недоверие любимите си хора и животни (макар че понякога е жизненоважно да разберем къде котката е скрила чорапите), а за да сме сигурни, че всичко у дома е наред, докато се забавляваме някъде по любимите си закътани местенца. Домашните камери се свързват с мобилния ни телефон и ни предупреждават, когато е засечено движение. Обхватът е 360-градусов без „слепи точки“, а усъвършенстваните алгоритми за отчитане на движенията засичат движещи се обекти и автоматично проследяват и заснемат тяхната траектория.

Няма как да пропуснем и страхотните цени на камерите. Те са в пъти по-малки от подобни модели на други световноизвестни марки, така че YI е чудесн избор, ако не искаме да инвестираме прекалено много средства в подобна джаджа.

YI

Повече за камерите можете да научите от сайта на Basecamp, откъдето можете да се сдобиете и с тях. Освен това камерите намираме и в магазините на бул. Ал Стамболйски №46 и бул. Черни Връх №90 в София.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.