Какво да правим през уикенда: 21-22 октомври

0
 

Сподели

Shares

Колкото и да ни е тъжно да съобщим това – следващият уикенд е един от последните, в които времето навън ще бъде толкова прекрасно, колкото е в момента. Затова в тазседмичната селекция с предложения за уикенда сме включили с приоритет идеи за преходи сред природата плюс две събития в града, едното от които още в петък вечер. Призоваваме ви (и себе си!) да не тъжим за отиващото си циганско лято, а да се насладим на цветовете на есента както подобава, пък макар и за последно.

happiness
Снимка: huffingtonpost.com

Екопътека „Невястата“
Толкова много неща можем да правим, тръгвайки по 900-метровата пътека, че има реална опасност свят да ни се завие. От изкуствена стена за катерене, през въжена градина, до виа ферати, скални катерачни маршрути и голям алпийски тролей – „Невястата“ ще ни очаква този уикенд, за да вдишаме и издишаме кристален родопски въздух, заобиколени от магична красота.

Джангала – пленяващият пирински връх
За да го изкачите, ще трябва да положите малко повече усилия, но стъпите ли на върха и неговите 2730 м, лично ще се уверите защо си заслужава да стигнете до там. Отидете, вижте, усетете. А така всяка една от думите в песента „Ой, красив си, Ирин Пирин“ ще придобият още по-голяма тежест за вас: „Ще се кача на Джангала и ще викна с буен глас. Ой, красив си, Ирин Пирин“.

Екопътека Невястата
Екопътека Невястата

Велоучилище във Велико Търново
Ако сте от Велико Търново или имате път към града, там този уикенд ще се проведе Велоучилище, целящо да запознае посетителите с основните правила и принципи за колоездене в градски условия, както и още други забавления в парк „Добруджа“.

Премиера на Method Movie 2
Премиерата на сноуборд филма ще бъде в петък, така че уикендът започва още от вечерта. Точно в 20:00 часа в столичния клуб Mixtape 5 ще изпратим топлата есен, за да се настроим на зимна вълна – случайно или не, датата за премиерата е възможно най-подходящата.

Method Movie 2
Method Movie 2

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.