Вижте най-великите скейт филми

Скейт сезонът може и да върви към приключване, но не и скейт филмите!

0
 

Сподели

Shares

Скейт филмите са адски готини и зарибяващи. При това изобщо не е задължително да карате скейт, за да ги гледате отново и отново. Динамиката, опасността, яката музика – комбинацията от всички тези елемнти действа безотказно.

Action
© Ryan Taylor/Red Bull Content Pool

И отново – без да се кълнем в изчерпателност, ето няколко от любимите ни скейт филми. Кои са вашите?

Video Days (1991)

Спайк Джоунз си знае работата! Освен брилянтен режисьор, той е и адски привързан към секйт културата, затова още в началото на 90-те прави Video Days – еталон за това как се снима този спорт и до днес. Внимавайте за карането на Марк Гонзалес!

Mouse (1996)

Още едно великодеветдесетарско видео от Джоунс с включвания на легендарните Рик Хауърд и Майк Каръл!

Welcome to Hell (1996)

Ед Темпълтън и неговата фирма Toy Machine вероятно не са го осъзнавали навремето, но са успели освен да се забавляват, да заснемат един от най-запомнящите се скейт филми на всички времена.

Yeah Right! (2003)

Естествено, готините скейт филми не се случват единствено през 90-те. Колаборацията между Girl Skateboards, Chocolate Skateboards, Тай Еванс и Спайк Джоунз (изненада!) се възползва максимално от новите технологии и развитието на видеото и киното, за да представи скейт триковете на новото хилядолетие.

No Other Way (2016)

Най-сетне – нещо от миналата година! Thrasher и Vans си партнират за този филм, което е равносилно на гарантирана победа. Ами, да, точно такава е!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.