Ерик Уайенмайър и неограничените човешки възможности

0
 

Сподели

Shares

Винаги сме знаели, че човешките възможности нямат граници. Доказателство за това са многобройните постижения на хора, с които се сблъскваме всеки ден. Те ни показват, че ние сме тези, които поставяме бариери пред себе си, които ни пречат да направим нещо. Ерик Уайенмайър е един от тези хора, които озаряват живота на мнозина със светлина. А самият той я вижда…със сърцето си. Ерик е незрящ, но това не му пречи да бъде приключенец в пълния смисъл на думата.

Ерик Уайенмайър
Снимка: buddylevy.com

Вижте повече: Ерик Уайенмайър – незрящият приключенец

В следващото видео ще се запознаете със самия него и мотивацията, която го крепи да продължава напред. Той ни показва, че е напълно възможно да практикува любимите си екстремни спортове, които го карат да се чувства щастлив. Самият Ерик споделя, че не това, което се вижда отвисоко е най-важно. Движението е най-вълнуващо за него.

Ние вече сме вдъхновени. Сега е ваш ред!

Scaling Everest is a feat in and of its own — doing it while blind is extraordinary. As the first blind rock climber to summit the world's tallest peaks, Erik Weihenmayer is a living inspiration to live life with no barriers.

Публикувахте от Great Big Story в Понеделник, 9 октомври 2017 г.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.