Bad company

0


Дата на събитието: 19.02.2011

Сподели

Shares

Poster

На 19.02.2011 Chronic Vibez и Dubplate Terra имат удоволствието да ви поканят на една специална дръм енд бейс вечер, която ще се проведе в столичния Party Center 4км. Вероятно всички вече се питате – защо специална? Ами ето защо, защото наш гост във въпросната вечер ще бъде добре познатият ни английскиDJ Jason Maldini, един от основателите и актуален член на групата Bad Company UK.

DJ Jason Maldini

Легендарната формацията е основана в края на 90-те години от Maldini, Vegas, D-Bridge и DJ Fresh. През 1999 “лошата компания” разтърсва дръм енд бейс средите с уникалното парче „The Nine„. Следва поредица oт парчета издадени за лейбъла на Grooverider – Prototype recordings, както и излизането на дебютният им албум ‘Inside the Machine’, издаден за техния собствен лейбъл BC recordings. Момчетата стават все по лоши като издават класиките “planet dust” , “mo fire” , “the hornet”. Нещата излизат извън контрол с издаването на албумите “Digital Nation”, “Book of the Bad” и “Shot Down on Safari” – по това време лошите момчета са едни от водещите имена на дръм енд бейс сцената, но вместо да се стремят към комерсиални изяви, те избират да заложат на ъндърграунда. През 2003 DJ Fresh и D Bridge започват самостоятелни проекти, докато Maldini и Vegas продължават да творят под името Bad Company, създавайки лайбъла Bad Taste recordings, за който издават артисти като Spor, The Upbeats, Prolix, State of mind, Teebee и други. През 2009Maldini и Vegas стартират нов проект под името BLOKHE4D, издаващ за техния лейбъл Bad Taste и Hospital Records.

Билетите за партито са пуснати в продажба и могат да бъдат закупени онлайн в сайта на TICKETSTREAM, както и във всички магазини от тяхната мрежа – M-TEL, OFFICE 1 SUPERSTORE, TЕХНОМАРКЕТ и НА ТЪМНО. Цената от 10 лв за предварителен билет е меко казано символична за гост от такава величина и дава възможност на повече хора да посетят събитието, предвид трудното време, в което живеем. Продажбите на предварителни билети ще бъдат преустановени на 19.02.2011 в 16:00 часа. В деня на събитието входът на място ще бъде 15 лева.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.