Карай с местните

0
 

Сподели

Shares
Ride with locals
Снимка: ridewithlocal.com

Един от най-добрите начини да използваш напълно потенциала на дадена държава за даден спорт, е като се свържеш с местните. Те са хората, които могат да те отведат до най-добрите спотове, да бъдат гид в непознатата култура, да те почерпят с опита си и най-общо казано – да направят прекарването ти незабравимо. Намирането на тези местни не винаги е лесна работа обаче.

Тук идва ролята на RideWithLocal– сравнително нова онлайн платформа, която свързва райдъри с местни професионални инструктури и училища. Спортовете, които платформата обхваща, са ски, сноуборд, сърф, кайтсърф, уиндсърф и уейкборд, а зад нея стои цял „отбор“, който проверява всяка оферта преди да бъде качена в платформата. Целта – до карачите да достигат само оценени и проверени инструктури или училища.

По-голямата цел, която RideWithLocal си поставят, е да стимулират практикуването на екстремни спортове навсякъде по света, като създадат общност, в която райдъри и професионалисти се свързват едни с други без значение в коя точка от земното кълбо се намират. Освен това платформата има цел да популяризира местните сцени, колкото и малки да са.

От сърф уроци в Бали, през кайт в Египет и уейк в Гърция до сноуборд в Исландия, Франция и България, с помощта на платформата откриваме както възможности за отделни уроци, така и цели трипове за един или повече дни.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.