Есенната класика на Napapijri

Сега, повече от всякога, е време за класическия модел Rainforest.

0
 

Сподели

Shares

Независимо дали ще го наречете яке или анорак, Rainforest върви с определението „класика“. Неслучайно Napapijri поставят този свой продукт в категорията „икони“ – година след година якето е не просто бестселър, а и една от най-семплите, симпатични и функционални части от екипировката, за които можем да се сетим.

Rainforest Men
Мъжки модел на Rainforest.

Rainforest е идеалният уиндбрейкър, универсалният горен слой, който ще ви запази сухи и в максимален топлинен комфорт през студените, ветровити и дъждовни дни на типичната есен. Водонепромукаемото яке предлага регулируема качулка, допълнителен шнур за регулиране на ширината, капси за вентилация и класическия джоб-кенгуру, гарантиращ максимално удобно пренасяне на дребни лични вещи като документи, пари и ключове.

Rainforest Women
Женски модел Rainforest.

Подходящо едновременно за кратки планински преходи, всекидневно ползване в градски условия, а защо не – и на борда на яхта, плуваща към далечни хоризонти, Rainforest се предлага в различни цветове и модели, специално разработени за мъже или жени. Не се притеснявайте да носите това яке поне докато температурите не паднат драстично под нулата – ватираната подплата прави Rainforest едновременно леко, но и удивително топло.

RAINFOREST
Мъжки и дамски модели на Rainforest.

Rainforest ви очаква онлайн или в магазините на Strim-Co.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.