Големите успехи на малката Петра Барова

0
 

Сподели

Shares

Катеренето е един от спортовете, за който много обичаме да пишем. Да ви разказваме увлекателно всичко, което се случва в света на този необикновен спорт. И тъй като вече не веднъж ви споменавахме за многобройните успехи на Пепи Иванов през 2017 г., сега е ред да ви разкажем за не по-малко успешната година на още един роден талант.

Тя е само на осем, а вече е изградила шампионски характер. Победите и призовите места на различни международни състезания карат всички да говорят за нея и българското катерене. Перспективата е това да се случва и занапред. Тя е Петра Барова, а победите й от изминалите състезания през годината ни показват само едно – че имаме много поводи за гордост и смели мечти.

Петра Барова
Петра Барова. Снимка: Яне Голев

Вижте повече: Петра Барова: „тич, тич“ към победите

2017 г. е повече от успешна за Петра. Тя доминира на различни състезания и в трите дисциплини на състезателното катерене. От общо 17 старта Петра има 13 победи, 3 втори места и само едно шесто. Тези победи идват на различни състезания в Европа, където конкуренцията е силна.

Тук можете да видите цялата хронология от състезанията, в които е участвала Петра през годината. А ние от своя страна й пожелаваме да продължава напред с още по-голяма мотивация, да покорява катерачните върхове и да не спира да ни радва!

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.