Спечели полет с парапланер с 360°

0
 

Сподели

Shares

Цял живот мечтаеш да полетиш. Затваряш очи и си представяш как се издигаш високо с топлия въздух. Рееш в небето, а колкото повече се издигаш, толкова повече красоти разкрива земята под теб. Въздухът е кристален, позволява ти да видиш всичко, което някога се е скривало от погледа ти. Свободен си – не защото правиш нещо, което никой друг не е, а защото изпълняваш мечтата си.

Над Доломитите с парапланер
Сас Пордои/Снимка: Ира Кюрпанова

Мечтал ли си да полетиш?

Парапланеризмът е един от най-любимите ни спортове в 360°. А понеже една от основните ни задачи е да ви запознаваме с любимите си активноси и да предоставяме приключения с 360-градусов обсег, тази есен ще подарим един тандемен полет с парапланер на някого от вас. За да стане есента още по-красива.

Как да спечелиш тандемен полет с парапланер?

Абонирай се за списание 360° в периода от 12-и октомври до 23-и октомври и автоматично ще бъдеш включен в томбола, от която ще изтеглим някой, който ще спечели полет с парапланер в тандем.

Абонирането за Списанието става повече от лесно тук. Можеш да избереш от кой брой желаеш да започне абонамента ти, но ти напомняме, че новият брой Есен 2017 излезе преди броени дни.

Над Доломитите с парапланер
Кампитело, северен старт; На снимката: Петър Христов, снимка: Ира Кюрпанова

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.