Открий най-вълнуващото парапланеристко преживяване

Платформата Bstoked позволява да станем домакин на преживяване или да резервиваме такова

0
 

Сподели

Shares
BStoked
Снимка: BStoked

Че приключенията са насякъде около нас, е нещо, което няма нужда да повтаряме сто пъти, за да стане истина. Винаги е по-яко обаче, когато има кой да ти покаже приключението.

BStoked paragliding е прекрасна платформа, която ни позволява да отикрием най-добрите парапланеристки изживявания по целия свят. От Португалия и Италия до Мексико и Бразилия, с помощта на платформата можем да резервираме цял парапланеристки трип, включващ не просто отведане до най-популярните места за летене.

BStoked
Снимка: BStoked

Идеята на BStoked е всеки, който смята, че може да предложи изживяване, да го направи като публикува своята идея. Най-хубавото на платформата е, че предложенията идват не от големи туристически агенции например, а от хората, които реално практикуват спорта, познават най-добрите или интересни локации, защото живеят близо то тях, могат да споделят опита си. Често домакините на преживяванията предлагат и настаняване, а единственото, за което гостите трябва да помислят, е пристигането до конкретната начална локация на трипа.

Преди дадено преживяване да бъде показано в платформата то се одобрява от екипа на BStoked, така че предложенията да бъдат най-интересните, най-добре планираните и най-безопасните. Всяко преживяване се класифицира като трудност и предварително се упоменават уменията, необходими за участие в трипа и дали домакинът предлага и обучения.

BStoked
Екипът на BStoked/ Снимка: BStoked

Ако сте парапланерист със солиден опит, който познава добре различни спотове у нас и може да бъде домакин на други парапланеристи от целия свят, които биха се потопили в преживяването, също можете да предложите своята оферта. Тук, пък можете да разгледате триповете, които вече се предлагат с помощта на платформата.

BStoked
Снимка: BStoked

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.