Бразилска фиеста в София

0


Дата на събитието: 10.02.2011

Сподели

Shares

На 10 Февруари София ще се настрои музикално и емоционално на вълните на най-
пищното и страстно събитие в годината – Бразилския карнавал в Рио де Жанейро. Festa Do Brazil, организаторана от Global Vision Circle, ще пренесе поне малка част от еуфорията на карнавала в зимната ни столицата и ще запали със сигурност желанието ни да се слеем с танцуващите тълпи по улиците на Рио.

Festa Do Brazil 2011

За целта утвърдените “бразилификатори” – Dancing Angel & Olaija няма да ни пуснат да си тръгнем от клуб Туинс преди ранни зори с гореща селекция от класическа самба, танцувални афро-бразилски ритми, бразилектро и байле фънк. След полунощ пък очаквайте истински САМБА БЕНД, но с български корени – родната Sambanda, която ще ни потопи в ритъма на уличната самба с много импровизации. Не е изключено да станете част и от някоя спонтанна рода – кръг, в който се играе капоейра, тъй като гости на вечерта ще бъдат най-опитните в бразилското бойно изкуство-танц у нас. А ако отдавна искате да се научите да танцувате самба, със сигурно ще има поне няколко бразилеца, които да ви въведат по най-автентичен начин в танца.
Затова сложете си най-широките усмивки и най-карналаните дрехи и елате в клуб Туинс, за да преживеете чудото да бъдете ЕДНО с ритъма на гореща Бразилия! Какво по-вълнуващо може да ви се случи в една февруарска нощ?

Начало: 22:00, вход 5 лв.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.