Продуктова селекция за катерачи

0
 

Сподели

Shares

За да бъде катеренето удоволствие, както и всеки други спорт, впрочем, основна роля играе екипировката. В следващите редове ви представяме няколко продукта за катерачи, всички от които можем да намерим на посочените цени в магазини „Стената“, с чиято помощ можем да разгърнем пълния си спортен потенциал, без да се притесняваме от проблеми с екипировката.

За него

JAY II

JAY II Climbing Harness

Перфектната седалка за всякакъв тип катерене – лека, удобна и индивидуално регулируема. С 3D мрежеста подплата за оптимален комфорт и три катарами за плътно и сигурно прилягане. Подсилена със специален протектор в точките на обвързване. С четири фиксирани инвентарника за бърз и лесен достъп.

Тегло: 416 г.,
Цена: 112 лв.

HIANGLE
Hiangle Climbing

Изключително удобни еспадрили, дори при целодневна употреба, подходящи за всякакъв тип катерене, но достатъчно агресивни за катерене на надвеси и тавани. Горната част е от кожа, а закопчаването с велкро лепенка осигурява комфорт и лесно събуване и обуване. Подметката от гума Stealth® C4TM комбинира издръжливост и отлично сцепление, което прави еспадрилите еднакво подходящи за катерене на скали и в зала.
Цена: 220 лв.

За нея

JAYNE II
Jayne II climbing harness

Дамска седалка, създадена с мисъл за спецификите на женската анатомия. Осигурява оптимален комфорт дори при дълги часове на активно катерене, благодарение на мрежестата подплата, лесните за нагласяне катарами, сигурното напасване към тялото и минималното тегло (405 г).
Цена: 112 лв.

ANASAZI LV
Anasazi LV 5.10

Дамски еспадрили с висока степен на комфорт, поддръжка и представяне. Моделът е вариант на популярния Anasazi VCS, но с по-малък обем. Асиметричната форма и прецизно оформената пета в съчетание с плътно прилягане към крака осигуряват отлична функционалност и сцепление със скалата дори при най-малките ръбчета.
Цена: 230 лв.

За всички

OHM
OHM

OHM на EDELRID e решение за свръзки със значителна разлика в теглото. Иновативно, ново протриващо устройство, което създава допълнително съпротивление на въжето, осигурявайки безопасността на по-лекия осигуряващ и спокойствието на водещия катерач, така че да разгърне пълния си потенциал при катерене. Подходящ за свръзки мъж – жена или дете – възрастен.
Цена: 197 лв.

SHIELD II
Shield II

Лека и здрава каска с In-Mold технология. Осигурява отлична вентилация и надеждна защита. Версията Oasis е флуоресцентна и се вижда в тъмното.
Тегло: 248 г.
Цена: 140 лв.

MEGA JUL
Mega Jul

Mega Jul едно от най-малките и компактни протриващи устройства създавано за катерачи. Работи като стандартен осигурител, отличавайки се с блокиращата си функция при спускане на рапел или задържане на водещия катерач при падане.
Цена: 58 лв.

Актуалните цени на продуктите са тези, обявени в статията по-горе, а не тези, посочени в брой Есен 2017 на списание 360°, от който селекцията е част. Повече информация за артикулите можете да намерите на място в „Стената“, а актуалната информация около магазините можете да следите във фейсбук страницата тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.