Северозападен байк уикенд

0


Дата на събитието: 14.10.2017

Сподели

Shares

Северозападен байк уикенд

Само преди няколко дни ви показахме видеото на момчетата от Bike Ventures, което ни отвежда по колоездачния маршрут „Дивият Северозапад“. Следващият уикенд, пък ще можем да се насладим на част от маршрута съвсем истински, като се включим към „Байк Уикенд: Ком-Копрен-Чипровци“, организиран именно от Bike Ventures.

На 14-и и 15-и октомври ни очакват два дни каране из планините на Северозапада. В програмата е включено изкачване на връх Ком, преминаване през красивите Копренски водопади, спускане по забавна и предизвикателна пътека до Чипровци и разбира се, преминаване през още редица красиви природни обекти и незабравими гледки.

Северозападен байк уикенд

Сборният пункт за отпътуване е Национален стадион „Васил Левски“ в София, а повече информация за маршрута и програмата можете да откриете във фейсбук страницата тук.

Веломаршрутът е финансиран от от българско-швейцарския проект „Да свържем опазването на природата и устойчивото развитие на селските райони“, по който са разработени и маркирани общо 178 км колоездачни маршрути в региона. 20% от приходите от колоездачни турове в Северозападна България се връщат обратно в района чрез дейности за опазване на биоразнообразието.

Северозападен байк уикенд

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.