Kiri Up от Timberland за всички градски момичета

0
 

Сподели

Shares

Timberland Kiri Up

Само един бърз поглед върху минувачите по улицата е достатъчен, за да се убедим, че маратонките отново удобно са се настанили в ежедневието на градския човек. Тенденцията се наблюдава устойчиво в последните няколко години и изглежда ще остане – нещо, за което сме напълно за.

Маратонките са удобни, непретенциозни, а някои от новите модели дори могат да бъдат определени за стилни. Бързо се съчетават с почти всяка дреха от гардероба, подходящи са както за офисната обстановка, така и за бара след работа, комфортни са без значение дали се придвижваме в града пеша, с градски транспорт, с колело и най-кратко казано – маратонките са супер яки, стига да избереш точния модел.

Timberland Kiri Up

Kiri Up на Timberland попадат в wish list-а на момичетата в 360°, въпреки че всички се носим в различни стилове. Първата причина – отговарят еднакво добре на спортна визия (с клинче и оувърсайз суичър), на по-елегантни хрумвания (дънки/панталон с риза) и на съвременния градски шик, от който понякога се опитваме да сме част (пола с нестандартна дължина, например).

Причина номер две е, че с удоволствие бихме се шмугнали в Kiri Up при следващото пътуване. Стелката на модела е от EVA. Тя е дишаща и предоставя допълнителна подкрепа за свода на крака, без да запарява, което впрочем е плюс и в града особено когато имаш да свършиш минимум 4000 задачи за не повече от 10 часа.

Подметките на маратонките са гумени, леко повдигнати при петата и толкова меки, че стъпалата ни да се чувстват добре по време на целия ден и дори, ако по време на всички гореспоменати 10 часа се е наложило да се движим. Използват технологията Storbel за максимална гъвкавост и предпазване при евентуални удари, докато същевременно са супер леки. Още един плюс за Kiri Up и момичетата, които не се спират, е обхващащия глезена разтеглив неопрен, който осигурява подкрепа, без да ограничава движенията.

Timberland Kiri Up

Бонус факт е, че тези обувки на Timberland са създадени в Европа от европейския департамент по дизайн на марката. Не, че нямаше да ги харесваме също толкова много, ако бяха измислени в Америка, но е друго, когато знаеш, че са създадени „у дома“, така че да отговарят точно на европейския начин на живот, тукашните разбирания за удобство и стил и неповторимите ни градове – забързани, модерни и много красиви, точно като европейските жени.

Timberland Kiri Up

С Kiri Up можем да се сдобием онлайн тук или от магазините на Timberland в: Сердика Център, София, ет.1; Парадайс Център, София, ет. 1; Гранд Мол Варна, Варна, ет. 1; Бургас Плаза, Бургас, партер.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.