Голям хип хоп уъркшоп

Започнете съдмицата с хип хоп танци!

0


Дата на събитието: 09.10.2017

Сподели

Shares

С огромно нетърпение очакваме премиерата на голямото събитие Red Bull Flying Bach – в НДК на 21 октомври! Голямото шоу комбинира класически произведения на Бах с модерен балет и умопомрачително красиви брейк танци, представени от великите Flying Steps. Много подробна информация за него можете да прочетете тук, а билетите ви очакват тук.

Red Bull Flying Bach
Red Bull Flying Bach

Междувременно, в Academy 360 (намира се в административната сграда на НДК, етаж 3) на 9 октомври ще бъде проведен изключително интересен хип хоп уъркшоп за напреднали. Ще бъдат представени и обяснени движения от всички хип хоп стилове, а водещи на събитието ще бъдат специалисти от няколко международни школи.

За да не бъдем голословни – ето и три от най-вълнуващите имена! В понеделник ще можете да видите уменията на Ниранх Шантабуаси, който се занимава с брейк денс още от 90-те, а през 2005 се присъединява към берлинчаните Flying Step sи днес е ко-хореограф на шоуто Red Bull Flying Illusion. Друитео вълнуващи имена са тези на Тимоте Андриманантеа от екипа на Red Bull Flying Bach и южноафриканецът Уве Донабауер от Flying Steps.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.