Премиера на This Is Home

Който ни отвежда до домашните спотове на 16 феноменални скиори

0


Дата на събитието: 17.10.2017

Сподели

Shares

Както говорят коментарите под официалния трейлър на This is Home – филм от крюто The Faction Collective, тази лента обещава да бъде жестока и да, дори парчетата, включени във видеото, да бяха целия филм, щеше да бъде достатъчно.

Не само че това не е всичко, което Faction Collective имат да ни покажат, но и в This Is Home участие взимат 16 известни про скиори, сред които веднага се открояват имената на Кандид Тове, Джони Колинсън и Сам Антаматен, както и младите надежди Хенри и Кели Силдару.

Ако името на Кандид Тове не включва червената лампичка в мислите ви, припомняме, че това е райдърът, който стана световноизвестен с видео сериите One of Those Days (не, че многобройните му шампионски титли от X Games и спечеленият Freeride World Tour 2010 по времена дебютно участие не са успехи, достойни за заслужено спечелена слава, но…).

Най-хубавото е, че ще можем да видим целия филм съвсем скоро в България. На 17-и октомври София ще бъде една от 70-те спирки в Европа и САЩ, където ще бъде показана зрелищната продукция.

This Is Home

This Is Home ни отвежда до домашните спотове на райдърите – старите „игрални площадки“, скритите локации и любимите линии, за да ни покаже общо 70 места в Европа и САЩ. Места, на които условията са толкова добри, колкото максимум можеш да извлечеш от тях.

Ставаме свидетели на жестокото извънпистово каране и невероятно стилен фрийстайл по време на безплатна прожекция в бар Switch. Организаторите от бара и Scott България ще се погрижат за доброто ни настроение и както подобава, след прожекцията ще продължим с парти, награди и много танци.

Още за събитието можете да намерите във Фейсбук тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.