Финал на Red Bull Kart Fight

0


Дата на събитието: 30.09.2017

Сподели

Shares

На 30-и септември предстои големият финал на картинг битките на Red Bull, които предизвикват уменията на всички, запалени по спорта, вече цял месец. Финалната надпревара започва точно в 17:00 часа на писта „Лаута“ в Пловдив.

Red Bull Карт Файт

Финалистите, които ще се състезават, са 12 плюс 4 резерви, излъчени от квалификационните кръгове във всеки от градовете Варна, Стара Загора, София и Пловдив. Сред финалистите фигурира и представител на нежния пол – Калина Георгиева от Варна, която зае третото място на подиума. Последният регионален кръг се проведе в неделя 24.09 на най-модерната закрита картинг писта у нас – София Картинг Ринг. На първо място тогава се класира бразилецът Марсео Сартори, който защити честта на своя идол Аертон Сена.

Финалът на Red Bull Kart Fight ще бъде допълнен от интригуваща програма. В деня на финала, картинг писта „Лаута“ чества своя 15 рожден ден, по случай който събитието ще бъде продължено с брейкденс танцьори, стънт и дрифт шоу, и много други изненади. Водещият Део, в акомпанимента на саксофониста Кирил Македонски ще тушират изобилния адреналин с интригуващ сценарий и музикални импровизации. За първи път в България, ОМНИКАР БГ ще демонстрира техническите предимства на моторно масло Mobil 1™ чрез приложение с добавена реалност.

Red Bull Карт Файт

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.