BMX x фрийрън х огън и музика = представяне на Jeep Compass

0
 

Сподели

Shares

В търсене на свободата и духа на приключението, всекидневието ни може да поеме в неочаквани посоки.

От Jeep представиха новия си модел Compass – изцяло новият SUV с ненадминати офроуд възмможности, със събитие, по време на което ни вдъхновиха да последваме авантюристичния си дух, взимайки пример от различни български атлети и артисти, открили правилната посока за себе си.

Представяне на Jeep Compas
Снимка: Венцислав Петров

Ако някога сте се чудили какво е общото между група хиксъри, струнен квартет, отбор фрийръннъри и един SUV автомобил, то е идеята, че новите възможности и вдъхновяващите случки се раждат, когато последваш стремежа си да направиш най-добрия избор за себе си.

Представяне на Jeep Compas
Струнен квартет „Стрингс“

Струнен квартет Стрингс ни потопиха в магичните звуци на цигулките си, точно преди фрийрънърите Златко и Алек от Фрийрън България да изскочат на сцената със зрелищно представяне. Ритъмът на музиката, сигналните факли и движенията на атлетите „избухваха“ в синхрон, за да ни накарат да излезем навън, без да се притесняваме от дъжда. Веднага след тях, шоуто продължиха хиксърите, водени от Николай „Доктора“ Панайотов и формация Файъртър, които ни потопиха в мистиката на играта с огън.

Представяне на Jeep Compas
Фрийрън България

Представяне на Jeep Compas

Чрез контрастите в програмата, организаторите от Балкан Стар и рекламна агенция Нейтив Кидс подчертаха посланието, определящо марката Jeep – че в търсене на свободата и духа на приключението, всекидневието ни може да поеме в неочаквани посоки, а Новият Jeep Compass ще е нашият навигатор в лабиринта от избори, които правим всеки ден.

Представяне на Jeep Compas

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.