Заедно и в приключенията с Номадия

2
 

Сподели

Shares

Някога мечтали ли сте да практикувате любимите си екстремни спортове заедно с целия си екип? Да предадете закодираното в ДНК-то ви приключение на следващите поколения и да изградите още по-силна връзка помежду си? Ако обаче не се осмелявате да го направите лично, има хора, които ще ви помогнат да направите първата крачка и да поведете колегите си по неведомите пътищ на адреналиновите преживявания.

Хората, които смело ще Ви въведат в света на приключенията, са хората от Номадия. В разнообразната им програма можете да намерите различни типове тиймбилдинг с множество физически и логически дейности, в зависимост от интересите си и тези на колегите ви.

Семеен тиймбилдинг с Номадия
Снимка: Facebook/Nomadia

Дейностите

Трекинг, рафтинг, колела, катерене, ледено катерене, ски туризъм… Страстен почитател ли сте на някоя от тези активности? Наличието им в програмата означава, че ще задоволите потребностите си от „екшън“ емоции. И не забравяйте, че когато е споделено, всичко е не само по-забавно, но и по-стойностно.

Семеен тиймбилдинг с Номадия
Снимка: Facebook/Nomadia

Кои са Номадия?

Приключенци, които обичат планината, дивата природа и чувството на свобода. Това прави работата им не задължение, а приятно занимание, изпълнявано с хъс и вдъхновение.

Ако и вие искате да почерпите от авантюризма и приключенския дух на Номадия, не се колебайте да се включите в някоя от програмите им. Те ще ви накарат да се почувствате по-спотени и близки с хората около вас, ще ви накарат да искате още и още подобни преживявания, да постигате и преодолявате високи граници и върхове!

Семеен тиймбилдинг с Номадия
Снимка: Fecebook/Nomadia

Повече информация можете да намерите тук.

Сподели

Shares

2 КОМЕНТАРИ

  1. ДА МИ СВАЛИТЕ ОТ 30 НА 15 ЛЕВА КУКЛАТА РАДОСТИНА ДЕТО ПЕЕ И ХОДИ ПЕСНИ ЗА УШИЧКИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.