Кино вечер, посветена на сърфа

0


Дата на събитието: 28.09.2017

Сподели

Shares

И въпреки че лятото е към края си, Surfrider Foundation Sofia ни кани на кино вечер, която ще ни пренесе на местата с най-чистите води и големи вълни. Така по-дълго ще запазим приключенския спомен за морето, океана, пясъка под краката и емоцията, наречена сърф.

Денят е 28-и септември, а мястото – Дом на киното. Там ще бъдат прожектирани премиерите на два вълнуващи филмa – Proximity и White Waves.

Разбери как можеш да спечелиш билети за прожекциите.

Proximity и White Waves - премиера на сърф филми

Вижте повече: Защо сърфът прави живота ни по-добър?

Proximity

Това е един от най-дългоочакваните филми на сърф тематика. Прожекцията ще бъде официална премиера за България и е част от цяло европейско турне. Proximity изследва деликатните взаимотношения между хората, местата и времето, представяйки сърф икони от различни поколения на различни екзотични дестинации. Филмът ще бъде излъчен в оригинал, без субтитри на български език.

В следващото видео можете да видите официалния трейлър на филма Proximity

White Waves

Замърсяването на водата е един от най-големите проблеми, с които се сблъскват всички, отдадени на сърфа. Това провокира екипа на филма да направи двугодишно пътуване по бреговете на Европа и да изследва някои от причините за замърсяване. White Waves ще бъде прожектиран със субтитри на английски език.

Вижте трейлъра и на White Waves в следващото видео

Ако и вие искате да се потопите в магията на водата, големите вълни, сърфа и хората, които са отдадени на този спорт, не пропускайте да видите премиерите на двата филма. Билетът за двата филма ще бъде 15 лв, а ако искате да видите само един от тях, можете да си закупите билет на цена от 10 лв. Можете да го направите на касата на Дом на киното или онлайн тук.

Повече информация за събитието можете да намерите и на фейсбук страницата му.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.