Спенс за красотата на планината: само в брой Есен 2017

Хип хоп героят Спенс загърби града и обърна взор към красотата на природата.

0
 

Сподели

Shares

В есенния брой на 360° (можете да го откриете още на 27 септември) разгърнахме особено важната тема за магичната връзка между музиката и планината.
В рамките на този голям материал говорихме с Теодосий Спасов и Иван Шопов, както и с организаторите на едни от най-интересните високопланински музикални събития тук.

Спенс
Спенс в неговата горска обител. Фотография на Яне Голев.

Много, много добре ни се получи и интервюто със Спенс, който ни приветства в своето убежище в горите на Витоша, далече от градския шум. Хип хоп героят ни сподели защо не мисли за хижарски рап, но пък става все по-добър ездач и любител на бавния, ама много бавен живот.

Спенс
Спенс в неговата горска обител пред обектива на Яне Голев.

Позволяваме си да го цитираме:
„Нали не си представяте, че ще започна да правя хижарски рап? Не, в римите ми няма да чуете нищо за поляните и рекичките. Обаче е истина, че в планината се диша леко, свободно. Природата чисти мисълта, вдъхновява. Даже под клипа на „Фак Америка, Вива Русия” един приятел беше коментирал – „Виждам, че животът на Витоша ти влияе добре!“. Може би има предвид, че съм погледнал отвисоко на нещата, хаха!”

Цялото вълнуващо интервю, подкрепено с невероятните снимки на Яне Голев, можете да откриете само в нашия брой Есен 2017!

Брой Есен 2017
Брой Есен 2017

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.