Презентация на Краси Георгиев за Badwater

0


Дата на събитието: 03.10.2017

Сподели

Shares
Краси Георгиев
Снимка: Личен архив Краси Георгиев

Един от най-тежките ултрамаратони в света – Badwater, тази година беше завършен успешно от българин. Ултра атлетът Краси Георгиев за пореден път доказа, че може да бяга при всякакви условия, които в случая са неописуема топлина (почти 50 градуса по Целзий), висока влажност на въздуха, напечен асфалт и никаква сянка.

Именно за приключението (или изпитанието?) Badwater ще ни разкаже Краси Георгиев по време на събитие на 3-и октомври. Мястото е Betahaus, а на срещата ще можем да чуем повече за подготовката, трудностите и преживяванията на Краси, свързани с ултрамаратона в Долината на смъртта.

Събитието започва в 19:30 часа, а от Roobar ще се погрижат освен приятно и полезно, то да бъде и вкусно.

Краси Георгиев
Снимка: Личен архив Краси Георгиев

„На Badwater няма нищо лесно. Няма почивка. Няма и никаква сянка, хаха. Ако трябва обаче да посоча най-трудния момент, то това бяха последните двайсетина километра, които са единствено и само изкачване. Защото преди това си изминал 200 км и не си спал около 50 часа.“ – казва Краси Георгиев в интервю за предстоящия есенен брой на списание 360°.

Очаквайте ни от 28-и септември в спортните магазини, книжарници, големите търговски центрове, разпространителската мрежа в цялата страна и всички обекти на ОМV, Lukoil, Eco и Shell, както и по репове и супермаркети в България.

Брой Есен 2017
Брой Есен 2017

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.