Международен интерес към Borovets Open Cup 2017

1


Дата на събитието: 23.09.2017

Сподели

Shares

Седем различни държави ще бъдат представени на едно от най-големите състезания по планинско колоездене у нас – Borovets Open Cup 2017. 130 състезатели ще се съберат в Боровец  на 23-и и 24-и септември. Те ще премерят сили по техничното трасе, с което подобаващо ще закрият летния сезон в курорта.

Borovets Open Cup 2017Вижте повече: Borovets Open Cup 2017 закрива летния сезон

В първия ден от надпреварата – 23-и септември ще се проведат стартовете от четвъртия кръг от Българските даунхил серии и петият кръг от Българските детски серии.

Кулминацията на Borovets Open Cup 2017 ще бъде в неделния ден, когато ще се проведе международното състезание от клас 1, част от календара на Международния колоездачен съюз.

Borovets Open Cup 2017

Международен интерес към Borovets Open Cup 2017

Интересът към надпреварата е от представители не само от съседните Македония, Гърция, Румъния и Турция. Състезатели от Франция и Великобритания също са подали заявка за участие.

Сред участниците ще бъде и британецът Роб Смит, който спечели надпреварата през 2013 г. Най-добрите български състезатели също ще покажат уменията си по адреналиновото трасе. При жените фаворит в спускането е Виктория Гончева – една от надеждите ни в този спорт. Мъжката половина ще бъде представена от Националния шампион при мъжете Стивиан Гатев и Националния шампион при юношите Йордан Анчев.

Borovets Open Cup 2017

Повече информация за Borovets Open Cup 2017 можете да намерите тук.

Сподели

Shares

1 коментар

  1. Много ми е интересно точно по какъв начин ги преценявата кое е „най-голямото“ и кое не е при положение че състезанието в Пампорово беше също от клас 1 и участниците бяха доста повече… за един прЕател питам.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.