С FJÄLLRÄVEN в града и на път

0
 

Сподели

Shares

Основана през 1960 г. в Швеция, FJÄLLRÄVEN се движи от една мисия – да вдъхнови колкото се може повече хора да прекарват повече време навън. Ще открием разпознаваемото лого на арктическа лисица на разнообразие от продукти – от високофункционални облекла за екстремни условия и интензивни натоварвания в планината, през градски дрехи, подходящи за ежедневна употреба, до раници за най-малките. На пръв поглед различни, всички те имат нещо много общо – създадени са от и за хора, обичащи планините и природата.

FJÄLLRÄVEN, Skisharki, Скишарки, облекло, екипировка, трекинг, туризъмИ тъй като любовта към природата не се изчерва само с желание да прекарваме повече време сред нея, но и с постоянна грижа за нея, стремежът на FJÄLLRÄVEN е да предложи дълготрайни продукти, които не губят своята функционалност с времето, с минимален отпечатък върху природата. За целта, освен намаляването на разхода на вода и електроенергия в производството на продуктите, от 2012 г. Fjällräven спират и употребата на флуорокарбон (масово използван импрегнатор, вреден за околната среда) във водоустойчивите си облекла и екипировка. 

Препоръчваме:

FJÄLLRÄVEN ÖVIK KNIT CREW

FJÄLLRÄVEN, Skisharki, Скишарки, облекло, екипировка, трекинг, туризъмКласически пуловер от мек памук и вълна, с оребрени маншети и бие. Подходящ за ежедневна употреба в града, пътуване, свободно време и леки преходи в планините. Осигурява топлина и удобство, а материята е нежна към кожата и мека на допир.

FJÄLLRÄVEN BARENTS PRO JEANS

FJÄLLRÄVEN, Skisharki, Скишарки, облекло, екипировка, трекинг, туризъмЗдрави панталони за преходи, пътуване и свободно време. Изработени от издръжлив G-1000 материал, подсилен с два слоя плат в зоните върху предната част на бедрата и коленете. Изчистен модел със средновисока талия и пълна дължина на крачола, без подгъв за точна корекция на дължината. С функционален джоб за мултитул, 2 джоба за ръцете и 2 задни джоба.

FJÄLLRÄVEN ABISKO TRAIL T­-SHIRT PRINT W

FJÄLLRÄVEN, Skisharki, Скишарки, облекло, екипировка, трекинг, туризъмФункционална дамска тениска с къс ръкав, изработена от терморегулиращ материал Tencel и вълна, идеална за преходи и пътуване. С плоски шевове за намален риск от протриване и женствена кройка с широко деколте.

ВИЖ повече за продукта и поръчай онлайн от тук. 

FJÄLLRÄVEN NIKKA TROUSERS REGULAR

FJÄLLRÄVEN, Skisharki, Скишарки, облекло, екипировка, трекинг, туризъмУдобни дамски трекинг панталони с подчертано женствена кройка, изработени от здрав G-1000 материал и разтегливи панели в критичните зони. С ниска талия отпрeд, повдигната отзад на кръста за повече удобство при носене на раница. Подсилените зони на седалището, коленете и в края на крачолите осигуряват повече издръжливост и устойчивост на абразия. С 4 удобни джоба за бърз достъп до най-необходимото.

ВИЖ повече за продукта и поръчай онлайн от тук. 

Продуктите на FJÄLLRÄVEN, както и още много екипировка за спорт и активно време на открито, ще откриете в магазин Скишарки. Създаден от хора, които обичат спорта и времето на открито, магазинът работи в услуга на планинари, скиори, катерачи, бегачи, ориентировачи и други приключенци (работят и в тесни връзки с български атлети – виж повече в блога на skisharki.bg).

Предлаганите продукти са внимателно подбрани, с доказани висока функционалност и качество, а марките демонстрират отлични практики в използването на възобновяеми ресурси и опазването на околната среда. Освен Fjällräven, магазинът предлага още две скандинавски марки – Aclima и Hestra, както и ски обувки от Tecnica, Nordica и Dalbello, трекинг обувки Hanwag, екипировка за планинско бягане на Raidlight и LaSportiva, шосейни и трейл обувки за бягане на Altra Footware, слънчеви очила и ски маски на Gloryfy Unbreakable Eyewere.

Скишарки е в София на ул. “Николай Хайтов” 2, както и на skisharki.bg.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.