Petrich Enduro 2017 – зрелищна ендуро надпревара

0


Дата на събитието: 30.09.2017

Сподели

Shares

Любители на планинското колоездене, пригответе се. Задава се зрелищната ендуро надпревара – Petrich Enduro 2017. Тя ще се проведе на 30-и септември и 1-ви октомври в планината Беласица и ще бъде 5-и кръг от Българските Ендуро Серии.

Petrich Enduro 2017
Снимка: https://www.facebook.com/events/938939352920500/?active_tab=about

Petrich Enduro 2017 ще включва 4 специални етапа, а общата дължина на трасето ще бъде 16 км. Организаторите са подготвили интересни и екстремни отсечки. По тях състезателите ще трябва да покажат технични умения.

Всеки участник ще трябва да приложи собствените си умения и да се придвижи от финала до началото на всеки етап на самоход. Това означава, че състезанието обединява две от основните дисциплини на планинското колоездене – спускане и крос кънтри. Затова всеки състезател трябва да притежава много комплексни умения и издръжливост.

Enduro biking

Как да се запишете за участие в Petrich Enduro 2017?

Ако и вие искате да станете част от зрелищната надпревара, можете да се включите в някоя от категориите на Petrich Enduro 2017. Те ще бъдат разделени по следния начин – Юноши 15-18, Мъже 19+, Мъже 30+, Мъже 40+ и Жени. Можете да се запишете предварително онлайн тук или на място.

Ако искате да гледате интересната надпревара, можете да го направите някъде по трасетата. Организаторите призовават туристите на планината Беласица да подходят с разбиране и да не възпрепятстват успешното провеждане на състезанието.

Повече информация можете да намерите на фейсбук страницата на Petrich Enduro 2017, където можете да видите и пълната програма на събитието.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.