Благотворителното TRACE приключение се задава в Пловдив

0


Дата на събитието: 17.09.2017

Сподели

Shares

Третото издание на TRACE – The Treasure Race Adventure, се задава с пълна сила. На 17-ти септември от 14 ч. в Пловдив благотворителна кауза ще обедини приключенци, които ще се включат в „Лов на съкровища и легенди“ на открито. Групите, които ще вземат участие в TRACE, ще разгадават път към скрито съкровище. За целта ще трябва да разчитат на качества като ловкост и бързина.

TRACE

Вижте повече: „Лов на съкровища“ – приключение с кауза

Спортни артикули и игри ще бъдат закупени с набраните средства от приключението. Те ще бъдат дарени на деца, лишени от родителски грижи. Основната цел е да се подпомогне развитието на логическото им мислене. Бъдещите победители също ще вземат участие в даряването на подаръци на децата.

Първият ден на TRACE във Варна

Миналия уикенд, на 10-и септември във Варна се проведе първият игрови ден на TRACE. 4 часа отнеха на отбора победител да намери скритото съкровище. Пъргавина, работа в екип и голяма мотивация им помогнаха да стигнат първи до финалната цел. Предстоящите игрови дни в Пловдив и София ще определят и другите два отбора победители, които ще се класират за големия финал.

TRACE

Отборите финалисти от приключението във Варна, заедно с организаторите, посетиха Център за младежи и деца, лишени от родителски грижи във Варна – „Изгрев“. Те подариха на децата играчки и в рамките на няколко часа се забавляваха заедно.

Ако и вие искате да станете част от благотворителната кауза на TRACE, можете да се запишете за участие тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.