Българските неопрени, които обикалят света

0
 

Сподели

Shares

Динамиката е аспект, който можем да срещнем не само в любимите ни екстремни спортове, но и във всеки един момент от нашето всекидневие. Погледнато от тази перспектива, разбираме, че едно от най-трудните неща, с които се сблъскваме, е да намерим вдъхновение. Още по-трудно е и след това да го предадем нататък, на принципа на доминото. Хубаво е обаче, че все още има хора, които някак си съумяват да разчупят оковите на поглъщащата ни градска забързаност и свободно да предадат своята частица вдъхновение. В своя устрем напред тя помага и на други хора да усетят тази свобода и да постигат значителни неща.

Runawave – българската марка неопрени, която „вдъхновява свободата“

Едни от тези хора са Runawave – българската марка, която съзадава неопрени. Марката, която „вдъхновява свободата“. Самите неопрени носят послания. Те провокират хората да бъдат различни и свободни и да изразяват себе си чрез тази свбода.

Runawave

Вижте повече: Изживей свободата си чрез Runawave

Runawave работят за каузата да се развие сърфът като спорт не само у нас, но и в чужбина. Неслучайно необикновените им неопрени вече обикалят по целия свят на световни сърф форуми. Това е една страхотна предпоставка България и българският сърф да се устремят право нагоре и стремглаво да се понесат по гребена на вълната.

България имаше представител и на Световното първенство по SUP сърф. Благодарение на Runawave и специално създаденият неопрен по повод Световното, българският трибагреник ясно отличаваше нашия състезател Николай Николов-Кико.

Вижте повече: България има представител на Световното по SUP сърф

Българската марка неопрени подкрепя не само родните атлети, но и някои чуждестранни. Именно това помага продуктите на Runawave да пътешестват по целия свят и да стават все по-популярни с всеки изминал ден.

Runawave
Снимка: Runawave

Запознайте се и с атлетите, които с гордост се състезават с неопрените на българската марка:

Ноа Итурипеа – сърфистката от Тенерифе, която редовно се състезава в Световната сърф лига.

Ноа Итурипеа
Ноа Итурипеа/Снимка: costasurf.com

Хосе Диого – португалецът, които също взема участие в различни Световни сърф форуми.

Арно Филипс – един от най-добрите белгийски уейкбордисти

Ахмед Еражи – Big Wave body surfer. Runawave и Ахмед в момента разработват сепциален костюм за този спорт. След като вече е готов, основната цел е да бъде популяризиран по целия свят.

Илиана Стоилова и „Акаша“ – Илиaна е многократен шампион на България по уиндсърф. Runawave изработват персонализирани продукти за тяхното училище.

Веско Деспотов и A-team – флаговете на Runawave се веят гордо пред сърф училищата им в Царево и Арапя. Много скоро ще можем да ги видим и с персонализирани костюми.

Алберто Де Марио – испанецът е квалифициран сърф инструктор и професионален състезател по лонгборд. Във всички надпревари той се състезава с неопрените на Runawave.

Alberto De Mario
Снимка: Runawave

Нагай Пунтивиеро – градът в Испания, в който е роден Нагай, е перфектната сърф локация. Точно затова той винаги преследва големи вълни и взема участие в едни от най-важните сърф състезания по целия свят.

Нагай Пунтивиеро
Снимка: Runawave
Никола Абаджиев-Коки – един от най-талантливите български сърфисти е незаменима част от отбора на Runawave. Коки вече е представял България на престижни международни състезания, а следващата му цел е да се класира за Олимпийските игри в Токио през 2020.

 

Никола Абаджиев-Коки
Снимка: Runawave

Саул Алварез – един от най-младите и талантливи испански сърфисти, които са доказали възможностите си на национално ниво. Той непрекъснато подобрява уменията си и постига високи резултати.

Саул Алварез
Снимка: Runawave

Дан Джефери – един от представителите на британския сърф, който непрекъснато се състезава в многобройни национални и международни надпревари. Той също е и треньор.

Дан Джефери
Снимка: Runawave
Александър Бачев – Алекс е един от младите ни и много мотивирани кайт сърфисти. Той представя България на международни състезания. На Световното първенство през 2016 г. се класира на престижното 5-о място и заема 7-о място в Световната ранглиста. Целта му е да продължи да се развива и да се състезава на най-високо ниво.

 

Александър Бачев
Снимка: Runawave

Разберете повече за българската марка неопрени Runawave на официалния им сайт или на фейсбук страницата им.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.