ВЕЛОКАРНАВАЛ: програма

0


Дата на събитието: 16.09.2017

Сподели

Shares

Второто издание на Софийския Велокарнавал наближава с пълна сила. На 16-и септември улиците на столицата ще се изпълнят с карнавално настроение, цветни премени и музикално присъствие.

Велокарнавал

Началната точка на велокарнавалното шествие е Централният вход на Южния парк. От там участниците в карнавала ще потеглят в посока кръстовището на хотел „Хемус“ по бул. „Арсеналски“. На кръстовището с бул. Черни връх шествието преминава наляво в посока НДК. На следващия светофар карнавалното шествие завива надясно по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“. Карнавалът продължава на право по канала до Орлов мост, след което навлиза в рамките на Княжевската градина.

Именно в Княжевската градина ще бъдат и кулминационните събития, с които ще отпразнуваме радостта от колоезденето и придвижването на две гуми в градска среда. Там ще бъдат организирани няколко различни състезателни игри, насочени предимно към деца.

Велокарнавал

Най-малките посетители на Велокарнавала ще могат да се включат в състезания с велосипеди без педали, а по-порасналите малчугани ще бъдат предизвикани по маркирано с пътни знаци трасе. Най-прилежните участници в карането по правилата за движение ще получат награди.

Още на сборната точка, пък ще можем да украсим себе си и велосипедите със специално подбрана карнавална украса. От Южния парк започват и празненствата, които ще бъдат озвучени от музиката на диджеи и музикалната платформа, която ще съпътства карнавалното шествие чак до пристигането му в Княжевската градина.

Велокарнавал

ПРОГРАМА:

10:30 Събиране на началната локация, главен вход на Южен парк;
11:30 – 12:30 Водени от мобилните велоплатформи и под музикален съпровод, участниците ще тръгнат по определения маршрут;
12:30 – 13:30 Свободна програма с музика от платформата, танци и игри за деца;

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.