Картинг битките на Red Bull започват този уикенд

0


Дата на събитието: 16.09.2017

Сподели

Shares

Регионалните квалификации на Red Bull Карт Файт стартират във Варна и Стара Загора

16-и септември е денят, в който картинг писта Варна ще открие поредицата от състезания за майсторите-непрофесионални състезатели в този спорт. Общо 327 състезатели са премерили сили на индивидуалните квалификации във Варна.  Най-добрите 20 от тях ще натиснат педала на газта и ще покажат пилотските си умения тази събота на откритата писта в града в регионалната надпревара. Тримата най-добри от тях ще се класират за финала.

Двигател на събитието е Павел Лефтеров – един от най-успешните български автомобилни състезатели.

Павел Лефтеров

В неделя Red Bull Карт Файт ще измести фокуса си в Стара Загора. Там 22 състезатели ще влязат в надпреварата, която ще ги отведе сред 12-те най-добри финалисти.

Най-добрите 12 участници от регионалните квалификации в четирите града – София, Пловдив, Варна и Стара Загора ще премерят сили на финала. Той ще се състои на 30-и септември в Пловдив.

Ако и вие сте любители на картинга, все още можете да достигнете до регионалните квалификации, където да покажете възможностите си. А дори да се класирате и за финал. Това може да се случи като се включите в индивидуалните квалификации в някои от четирите града: София, Пловдив, Варна и Стара Загора.

Red Bull Карт Файт

Вижте повече: Картинг битките на Red Bull ни очакват, където ще можете да разберете крайните срокове за участие в индивидуалните квалификации.

Всички, преминали през индивидуални квалификации, със стремежа да достигнат до регионалните състезания, трябва да се регистрират в софтуера на FaceRacer.com/bg. Това е мрежа за картинг любители и писти по света и у нас. Тя е с пълен достъп до информация за пистите, ранглистите и правилата.

Повече информация за Red Bull Карт Файт можете да намерите както на официалния сайт, така и на фейсбук страницата на събитието.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.