Изкуството да бъдеш НЕчовек: мисията 5 планини за 5 дни – успешна

0
 

Сподели

Shares

Отново е понеделник. Отново трябва да започнем седмицата наново. Как ще продължи тя, до голяма степен зависи от това какво ще се случи днес. Ние избираме да заложим на положителните новини, които със сигурност вдъхновяват не само нас, а и много други хора. Затова решихме да предадем нашата частица вдъхновение и на вас, за да има поне един повод да се усмихнете и да продължите оставащите дни с мотивация.

Боян Дочев и изкуството да бъдеш НЕчовек

Както вече ви разказахме, на 6-и септември Боян Дочев се отправи към едно от най-големите предизвикателства пред себе си. Той трябваше да измине българската част на най-дългия европейски туристически пешеходен маршрут – Е4 за краткото време от 5 дни.

5 планини за 5 дни
Снимка: https://www.facebook.com/events/942033475936508/?active_tab=about

Вижте повече: 5 планини за 5 дни

Това, което се случи по трасето, което преминава през цели 5 планини, затвърди тезата на мнозина, че Боян е човек с НЕчовешки качества. Той „прелетя“ през терена с повече от 13 000 м положителна денивелация и стигна до крайната точка на маршрута – Гоцев връх за 2 дни, 22 часа и 44 минути.

Изкуството да бъдеш НЕчовек - Боян Дочев
Снимка: https://www.facebook.com/events/942033475936508/?active_tab=about

Мнозина вече говорят за подвига на Боян. А какво мисли самият той и какво се усещането да изпревариш целта си с повече от два дни…предстои да разберете много скоро!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.