Рафа Ортиз в преследване на Ниагарския водопад

0
 

Сподели

Shares

Рафа Ортиз – човекът, който иска да постигне невъзможното с каяк

Запознайте се с Рафа Ортиз. Той е смел, може би малко безразсъден, но и много амбициозен. Той е от необикновените каякари с необикновени мечти. Желанието му да се превърне в първия човек, който се спуска с каяк по Ниагарския водопад, показва дързостта, с която преследва почти невъзможното.

Рафа Ортиз
Снимка: ALFREDO MARTINEZ/RED BULL CONTENT POOL

Рафа не е сам в начинанието си. Начинание, което е несъмнено е едно от най-големите предизвикателства в живота му. Заедно с Ръш Стърджис и Евън Гарсия се отправят към Ниагарския водопад. Там те се опитват да издигнат любимото си занимание до нови висоти, да постигнат онова, за което мнозина дори не смеят да си помислят.

Да се спуснеш по Ниагарския водопад не е просто мечтата на всеки каякар, но и стъпка напред не само за човека, който го направи, а и за целия спорт – споделя Рафа Ортиз

Във филма „Chasing Niagara” можете да видите цялата подготовка за експедицията, която всява страхопочитание. Ще разберете и докъде стига тя и дали тримата приключенци Рафа, Ръш и Евън успяват да осъществят плана си и да направят едно от най-опасните спускания в живота си.

Rush Sturges
Снимка: MARCOS FERRO/RED BULL CONTENT POOL

Филмa можете да гледате тук.

Настанете се удобно и се пригответе да видите спиращи дъха кадри, които доказват, че човешките възможности нямат граници.

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.