Въздухария 2017: прогноза за времето

0
 

Сподели

Shares

Въздухария 2013

Слънчево и тихо ще бъде в сутринта на първия ден от „Въздухария“ – 8-и септември. Условията за летене ще бъдат прекрасни с лек полъх от югоизток на старта.

До обяд ще остане слънчево, но вятърът ще се усили от югоизток със скорост 4-6 м/с. След 13 ч. над Балкана се очаква да започне образуване на купести облаци с висока база – около 2600-2900 м надморска височина. В късния следобед над Сопот леко ще се заоблачи и вятърът от югоизток ще отслабва. Ще бъде без валежи, с максимални температури около 28-29 градуса и минимални около 17-20 градуса.

Въздухария

На 9-и септември условията ще бъдат подобни на тези от предишния ден, дори още по-добри.

Вятърът на обяд няма да надвишава повече от 3-5 м/с, ще остане нестабилно, с купести облаци след обяд. Късният следобед ще се заоблачава значително и вятърът ще остане до вечерта, което ще позволи да се лети от Сопот до късно през деня. През нощта от запад ще започне разваляне на времето и са възможни кратки превалявания.

Според прогнозата, времето на 10-и септември отново ще бъде подходящо за полети – ще е слънчево, топло и с максимални температури около 30 градуса. Вятърът ще бъде слаб и малко по-силен около обяд от юг-югоизток.

Повече за „Въздухария“ можете да намерите на сайта vazduharia.sky-camp.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.