Въздушният карнавал на „Въздухария“

0
 

Сподели

Shares

Въздухария

Карнавал във въздуха е едно от забавленията, които ще провокират гостите на „Въздухария“ тази година. Ако искаш да се включиш в цветните полети, време е да помислиш за премяната си още сега.

Без значение дали ще летиш сам, или ще се възползваш от „помощ от приятел“, тоест някой от тандемните пилоти на „Въздухария“, организаторите те предизвикват да се облечеш подобаващо като за карнавал. Цветните аксесоари, щурото облекло, а защо не – и карнавален грим, освен че ще повдигнат още повече настроението ти, могат да ти донесат страхотна награда.

Въздухария

Ако си се записал за тандемен полет или възнамеряваш да го направиш, организаторите те приветстват да помислиш не само за своята карнавална украса, но и за тази на пилота, с когото ще полетиш. Ако пък вече имаш достатъчно знания и умения, за да се рееш из въздуха сам, е достатъчно да вложиш малко креативност, за да се превърнеш в пилота с най-добра щура премяна.

Наградата е повече от страхотна. След края на „Въздухария“ ще бъде организиран конкурс за най-оригинални карнавални костюми. Всеки, който полети пременен по време на фестивала, ще може да качи своя снимка с #Vuzduharia във Фейсбук, а тримата участници, събрали най-много харесвания, ще бъдат наградени от организаторите на хвъркатия фестивал с ветроходно пътешествие.

Искаш да разбереш как са преминали предишните издания на фестивала или да резервираш тандемен полет с парапланер? Можеш да го направиш от сайта vazduharia.sky-camp.com

Въздухария

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.