До -70% намаление в Animal

0
 

Сподели

Shares
Animal
Снимка: Animal

Супер новини пристигат от Animal в края на лятото и началото на есента. Във времето между двата сезона от официалния представител на марката за България обявяват началото на новата си есенна кампания Back to School и последните големи намаления за летния сезон.

Animal
Снимка: Animal

Ако сте пропуснали да се сдобиете с някой от готините продукти на Animal, включени в колекцията за 2017 година, сега е най-подходящият момент.

С 50% в момента са намалени всички артикули от 2017 – дамски и мъжки дрехи, раници, чанти, колани, портмонета, часовници, шапки и всички останало, което можем да намерим в магазина.

Още по-голямо намаление очаква всички, които искат да се снабдят с нещо от по-старите колекции на марката. -70% е намалението от цените на всички продукти от минали колекции, а към тази голя отстъпка се добавят и всички артикули на NPSURF и Dirty Dog.

Animal
Снимка: Animal

За успешен старт на новата учебна година, всички детски продукти плюс раниците и несесерите на Animal са намалени с 50%. Ако пък закупите повече от два продукта от тях ще получите допълнителни 10% намаление към първите 50%, тоест цялата сума ще бъде намалена с 60%.

Страхотните намаления ни очакват в магазина на Animal в Bulgaria Mall, етаж 2.

Animal
Снимка: Animal

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.