Сърфът в България – едно вълнуващо приключение

0
 

Сподели

Shares

Сърфът е спорт, който е съвкупност от емоция, приключение и адреналин. Едва ли обаче тези думи могат да опишат какво е усещането, когато един сърфист е на гребена на вълната. Всичко се изпитва на място, когато ставаш едно цяло с природата и забравяш за всичко останало. Предимствата от практикуването на този спорт са доказани.

Вижте повече: Защо сърфът прави живота ни по-добър

Сърфът в България – зрелищен, изпълнен с борба и сурова емоция

Оказва се, че и България е място, където можем да наблюдаваме дръзки вълни и пламенни сърфисти.

Сърфът в България

Видеото, което предстои да видите, е снимано и монтирано в България. Момчетата от Copter House доказват, че и при нас се случват вълнуващи неща. Само трябва да сме на правилното място в правилния момент.

Видеото достигна до нас благодарение на Николай Георгиев от WildHomeDreamers и ето какво ни сподели той за него:

Снимано и монтирано от момчетата от Copter House, това кратко филмче ще ви накара да погледнете на хавайския сърф в родината от друга „гледна точка“. Мястото е един от най-познатите сърф спотове в страната. Кадрите са заснети в рамките на един мрачен, буреносен следобед това лято. С участието на упорити, местни и чуждестранни любители на спорта, видеото доказва, че сърфът в България е зрелищен, изпълнен с борба и сурова емоция. Пуснете го с пълен звук и се насладете!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.