Челник на Ledlenser с ценно отличие

0
 

Сподели

Shares

SOQ – едно от водещите немски онлайн издания за спортни стоки, ревюта и източник на полезна информация за всеки, интересуващ се от спорт, отличи Ledlenser с ценна награда. Челникът MH10 получи оценка „изключителен“ (ausgezeichnet – нем.) след проведен тест от страна на SOQ.

Ledlenser
Снимка: ledlenser.com

9.4 от 10 са точките, които челникът събира след направения тест. Критериите, по които от немското списание отличават тествания продукт са: презентация, комфорт при носене, яркост на светлината, разпространение на лъча, издръжливост на батерията, употреба, аксесоари.

MH10 е отличен с минимум 9 точки за всеки от критериите. Тези, за които получава по 10 точки, пък са: яркост на светлината, разпространение на лъча и употреба. Най-ценното в оценката е, че SOQ извършва тестовете си от гледна точка на потребителите, които ще използват продуктите в реална среда.

Ledlenser MH10 SOQ Review
Критериите и оценката на SOQ/Източник: soq.de

Един от най-важните коментари, които MH10 получава от немското издание е, че не броят на лумените е определящ за добра видимост в тъмното. Това, което осигурява видимост, е качеството на самата светлина, „а това е една от силните страни на Ledlenser и съответно – на MH10“, отбелязват SOQ.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.