Завърни се, надгради преживяването

0
 

Сподели

Shares

Да се завърнеш понякога може да бъде по-добро решение от това просто да си заминеш. Вместо да бързаш към нови места, нови преживявания, нови приключения, има моменти, в които най-доброто, което можеш да направиш за себе си, е да се обърнеш назад към всичко, което си обичал, но може би си забравил, да вземеш най-доброто от него, но да го надградиш, така че да бъде в крак със сегашния теб и моментните ти влечения.

Приеми това като предизвикателство – завърни се към нещо, което си обичал преди, добави му малко цвят и виж какво ще излезе.

Планина, колела
Снимка: Nathan Polis/Red Bull Content Pool

Излез навън, направи снимки, сподели ги на живо!

Спомняш ли си, когато нямаше социални мрежи и снимките си споделяхме буквално от ръка на ръка? Разлиствахме албуми, проявявахме кадри, срещахме се с близките си, за да им покажем на снимка къде сме били, какво сме преживели. Да, няма нужда да вадим старото апаратче с 24 пози, за да направим споделянето на приключения по-романтично, но няма ли да е хубаво, ако вместо през социалните мрежи или мейла, покажем снимките си „на живо“. Ето ти идея: хвани любимата пътека, наснимай впечатляващите те пейзажи и после събери тайфата за една „кино“ вечер – сценаристът ще си ти, историите ще си останат лични, а времето прекарано заедно ще бъде по-ценно от стотиците харесвания. Има как да покажеш произведенията и приключенията си като разчиташ само на съвременните технологии, но без да губиш личния контакт. По-надолу ще ти разкрием как.

Планина, колела
Снимка: Piotr Staron/Red Bull Content Pool

Организирай парти

Почти невъзможно е да си нямал онзи период в живота си, когато добре прекарано време било равнозначно на купон. Дори представата ти за парти да се е променила, ти да си пораснал или вече да предпочиташ отворени пространства пред шумни клубове, винаги има как да се обърнеш към някога любимото ти и да го пригодиш към сегашните си възгледи. Още една идея: потърси място сред природата, до което да стигнеш заедно с приятели след преход или разходка спрямо възможностите ви, опънете палатките и си устройте парти под звездите – с вашата предпочитана музика, вашата представа за купон и идеята, че сте съчетали няколко любими неща в едно.

Парти, купон
Снимка: Abdellah Ihadian/Red Bull Content Pool

Остани сам със себе си

Откога всъщност не си бил сам? Сутрин в градския транспорт, цял ден в офиса с колегите, бира за разпускане след работа с няколко приятелчета, нови запознанства в залата за спорт или на мястото за практикуването му – всички тези срещи са прекрасни, но не искаш ли да си дадеш един ден почивка? Да излезеш навън сам, да се върнеш на любимите си места от когато беше още хлапе, да хванеш гората буквално – без другите, със себе си и разчитайки на своите възможности. Разбира се, трябва да си достатъчно подготвен, в никакъв случай не те пришпорваме да скиташ по планините, ако никога преди не си го правил дори в компания, но ако започнеш да се усъвършенстваш малко по малко, скоро ще бъдеш готов. Въпреки всичко, никога не забравяй да съобщиш на някого къде отиваш и се погрижи да имаш надеждна връзка със света, където и да се намираш.

Но как да осъществиш тези идеи в съвременния свят?

Moto

Motorola е един емблематичен бранд, който помним много добре от близкото минало. Е, и той като нас, реши да се завърне, не просто, за да остане, но и за да ни помогне да правим отново нещата, които обичаме, но по възможно най-модерния, футуристичен и същевременно достъпен начин.

Имаме предвид новата серия Moto Z на Motorola, която е първата в света работеща модуларна концепция. Какво е модуларна ли? Ами представи си, че към твоята палатка можеш само с едно движение да прикрепиш душ, лампа или соларен панел. Може да ти изглежда невероятно, но точно на този принцип работи въпросната серия.

Първият от модулите е HASSELBLAD Moto Mod, който може да бъде добавен към Moto Z, Moto Z Play или Moto Z2 Play. С него бързо и лесно превръщаме телефона си във фотоапарат, за да създадем чудесни кадри, докато сме по пътеките. Най-хубавата част е, че към серията Z може да бъде добавен и модулът INSTA-SHARE Projector Mod, с чиято помощ да споделим снимките си директно на 70 инча на стената, пред любимите си хора, вместо в интернет пространството.

JBL колонката превръща телефона в идеално средство за импровизирано парти под звездите, с което да зарадваме както приятелите си купонджии, така и онези, които обичат спокойствието на природата.

Когато излизаш в дивото сам, остани свързан при нужда, без да се притесняваш, че батерията ще те предаде. Към серията Z на Motorola могат да бъдат поставяни и модулите за още заряд, даващи допълнително батерия за цял ден.

Колело, планина, море
Снимка: Daniel Rönnback/Red Bull Content Pool

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.