Лети с предимство на Въздухария

0
 

Сподели

Shares

Въздухария 2013

Когато дойде време за Въздухария, дошло е времето за летене!

Както подобава, по време на фестивала всеки ще може да изпита емоцията от летенето. Един от най-вълнуващите начини да се извисим в небето е като полетим с парапланер, а в дните а фестивала ще можем да се възползваме от тандемните полети със сертифицирани инструктори.

Въздухария
Снимка: Sky-camp

Резервирай полет предварително

Тъй като полетите с парапланер са важна част от програмата на фестивала, към която се очаква засилен интерес, организаторите съветват да резервираме своя полет предварително. Записване и закупуване на ваучер може да бъде направено от тук.

По време на фестивала също ще можем да се запишем за тандемен полет. Имайте предвид обаче, че предварително записалите се ще се ползват с предимство при осъществяване на полетите.

Въздухария 2013

Помогни на инициативата „Лети повече“

Резервирайки предварително своето парапланеристко изживяване за „Въздухария“ и закупувайки ваучер за тандемен полет, помагаме на инициативата „Лети повече“. Нейната цел е да осъществява полети с парапланер за хора в неравностойно положение, като по този начин открива пред тях възможността да изпълнят нещо, за което може би не са подозирали, че е възможно да направят – да полетят. Част от парите, събрани от ваучерите за полети с парапланер, ще отидат именно за каузата „Лети повече“.

лети повече

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.