Лъвски сърца в Странджа

Малко остана доултра крос триатлона Лъвско сърце.

0
 

Сподели

Shares

Ултра крос триатлонът с бойко име Лъвско сърце ще се проведе на 2 и 3 септември в Странджа планина и Приморско, а ние нямаме търпение. Мнозина други – също! 145 смелчаци вече са се записали за състезанието, което ще постави на изпитание опита им в плуване, планинско бягане или колоездене в две категории – индивидуални атлети и
щафетни отбори от трима. Те ще трябва да преминат трасе с обща дистанция от 140 км. в рамките на 12 часа и 30 минути.

Емил Стойнев на Лъвско сърце 2016.

В категория Ултра (индивидуално) ще се състезават 64 мъже и жени, докато в щафетата ще включат 81 състезатели в 27 отбора. Дамското участие също е силно тази година. 7 състезателки ще се включат в индивидуалната надпревара, а в категория Щафета те са 14 общо, като има един изцяло женски отбор. Ако искате да сте сред тях, запишете се тук.

„Радваме се, че всички медалисти при мъжете и жените от миналата година ще участват отново. Това показва, че са уверени, че си струва да дойдат, че ние сме предложили нещо, достатъчно да мотивира тези добри спортисти, които подбират в кое състезание да участват през сезона“, споделя Филип Шавов от организационния екип. „Също толкова сме
доволни и от регистрацията на нови състезатели – това доказва, че състезанието е атрактивно, а ние само трябва да го поддържаме и развиваме като ниво. Това и правим сега.“, допълва той.

Организаторите приканват всички, които имат желание и се чувстват достатъчно мотивирани, да се
присъединят като доброволци чрез регистрация в уебсайта на състезанието.
Всички любители на спорта и предизвикателствата също са добре дошли на плаж Перла в Приморско да подкрепят атлетите и да споделят с тях емоциите от изпитанието.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.