Renault Morning Run и тази есен

0
 

Сподели

Shares
Renault Morning Run
Renault Morning Run

5, 10 и 20-километрови дистанции очакват любителите на бягането в петото поредно издание на градския крос Renault Morning Run. Състезанието ще се проведе в Борисовата градина на 29-и октомври.

Renault Morning Run се организира от Спортен клуб „Бегач“, с подкрепата на Столична община и Renault и съдействието на Българска федерация по лека атлетика и програмата на IAAF Kid’s Athletics.

Бяганията и в трите дисциплини ще започнат в 9:00 часа и в тях могат да се включат както професионалисти, така и любители и всички, които искат да се заредят със спортен дух в есенната сутрин. Освен това в рамките на събитието ще бъде организирано и специaлно състезание за деца – Sofia Kids Run.

Renault Morning Run
Renault Morning Run

Състезанието за деца ще се проведе със съпътствието на сертифицирани треньори, които ще бягат заедно с децата и ще организират за тях забавни спортни игри. Sofia Kids Run започва в 13:00 часа и е отворено за участие от деца от 4 до 16 години, а дистанцията, на която ще бягат децата е 600 м.

В Renault Morning Run могат да се включват както индивидуални участници, така и отбори, и клубове, които ще участват в отделно класиране. Предвидени са подаръци от организаторите и партньорите на събитието, както и специален медал, за всички финиширали състезанието. За завършилите първи в отделните категории, пък ще има допълни награди. Регистрацията за бягането вече е отворена и може да бъде направена тук. В стойността на всяка такса са включени 5 лв., предназначени за дарение за каузата на клуба, подробности за която ще бъдат обявени допълнително.

Renault Morning Run
Renault Morning Run

Сутрешното бягане е едно от първите събития, организирани от Спортен клуб „Бегач“, което в годините се е превърнало в едно от най-посещаваните есенни състезания в София. В миналогодишното издание взеха участие 700 души, като близо 600 от тях финишираха и получиха медали.

Renault Morning Run
Renault Morning Run

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.