Magic Edition – една различна магия

0
 

Сподели

Shares

Моделите на Magic Edition покоряват всички приятели на мотокараванинга с вълшебството си.

Magic Edition

Те омайват с екстравагантната си визия всички фенове на караванинга, които особено ценят изключителния дизайн и луксозното обзавеждане. Можете да избирате между стиловете “BLACK”, “SILVER” или “WHITE”. Всеки един от тях е с различен външен дизайн и интериор.

Кемперите MAGIC EDITION означават луксозно обзавеждане на достъпна цена. С пакета MAGIC EDITION получавате на борда всичко, което ще направи отпуската Ви комфортна, стилна и ще Ви накара да й се насладите. Като се започне с мощния мотор и се премине през алуминиевите джанти, адаптерите за багажник и рамките на прозорците и се стигне до обзавеждането от естествена кожа – всичко е възможно. Оборудването на различните варианти на кемперите можете да намерите в каталога за 2011.

Magic Edition

Дали ще изберете “BLACK”, „SILVER”, “WHITE”, Вашият модел ще Ви носи радост от мечтаното пътуване и сигурност през отпуската. Отличната база на ходовата част на FIAT Ducato, неговото оригинално нискораменно шаси и серийната широка ходова част му придават сигурност при пътуването и динамичност, за да може пътуването да Ви омагьоса.

За повече информация, подробности и технически данни посетете: www.dethleffs-bg.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.